קייטרינג לאירועים עסקיים

אירועים עסקיים הם הפקה שלמה ולעתים אפילו מורכבת יותר מאירוע רגיל. עם זאת, אירוע כזה בדרך כלל משלב אוכל טעים, אטרקציות מעניינות או פעילויות שקשורות לעסק, ומהווה ערב של חוויה לעובדים ולהנהלה. האוכל הוא מרכיב עיקרי מאוד באירוע וחשוב להשקיע בבחירת האוכל הנכון על פי אופי האירוע. הינה כל מה שרציתם לדעת על קייטרינג לאירועים עסקיים.

קבעו מראש את אופי האירוע

אם אתם רוצים לדעת מה לארגן ואיך, התחילו בלקבוע את אופי האירוע. אם זה אירוע באולם אירועים, יש לבחור בקייטרינג המתאים להגשה, ולבחור את מנות הפתיחה, המנות העיקריות והקינוחים. אם האירוע מתקיים במקום פתוח כמו גן אירועים, כדאי לשקול האם המקום מותאם לקייטרינג הגשה או בופה. אם האירוע קטן יחסית, ניתן להסתפק בבופה בלבד.

אילו סוגי קייטרינג ניתן להזמין?

קייטרינג הגשה

קייטרינג שמוגש במנות אישיות לכל סועד. האורחים יישבו ליד שולחנות ויזמינו מנה מתוך מספר אפשרויות, שתוגש על ידי מלצר. במקרים כאלה, מומלץ לבחור את התפריט מבעוד מועד, לקבוע תפריט חלבי או בשרי ולוודא שקיימות מנות פרווה, צמחוניות או טבעוניות לכל דורש. היתרון של השיטה הזו הוא הסדר, ותחושת היוקרה שמשודרת לאורחים. קייטרינג הגשה יתאים לאירועים ארוכים משום שיש סדרה של מנות שיצאו בהדרגה אל האורחים ויספיקו לערב שלם.

קייטרינג בופה

מזון שמונח על דוכנים שונים וכל אורח לוקח מכל הבא ליד. במצב זה, מוצג לאורח מבחר גדול של אוכל והוא יכול לבחור כל מה שירצה, כמה שירצה. היתרון בשיטה הזו הוא שהבופה משדר תחושה של שפע וכמות בלתי מוגבלת של אוכל. החיסרון בשיטה הוא הבלגן והלכלוך שעשוי להיווצר בעמדות השונות ברחבי המתחם המארח.

פינגר פוד

סוג של בופה, אבל קטן יותר. פינגר פוד הוא אוכל במנות קטנות שניתן להחזיק בכמה אצבעות, ולאכול בביס או שניים. פינגר פוד מתאים לאירועים קטנים יחסית ובדרך כלל לאירועים קצרים יותר.

קייטרינג לאירועים עסקיים

האם אפשר להתאים את הקייטרינג לאורחים?

התשובה לכך היא בהחלט כן. כשמזמינים קייטרינג לאירועים עסקיים, כדאי להתחשב בסוג הקהל שיגיע לאירוע. לא משנה אם הקייטרינג הוא בשרי או חלבי, כדאי לדאוג שהוא עומד בכל הסטנדרטים של הכשרי הכשרות הנדרשים. ניתן להתאים את הקייטרינג על פי נושא או חומר גלם, כמו קייטרינג טבעוני או צמחוני, ואפשר להתמקד במטבחים שונים מרחבי העולם.

איך בוחרים ספק?

לפני שבוחרים את הקייטרינג, בוחרים את מקום האירוע. אם מדובר באולם אירועים או כנסים, בדרך כלל יהיה שירות קייטרינג של המקום עצמו וניתן לתאם איתו את כל הפרטים. כדאי לטעום את המנות ולבחור אותן מבעוד מועד כדי לוודא שהן עומדות בסטנדרטים של החברה ובתקציב שלה. אם הקייטרינג אינו לרוחכם, ניתן לבקש חלופות. לא כדאי להתפשר על איכות האוכל, מאחר והוא חלק חשוב בכל אירוע ומהווה עניין רב בקרב האורחים. אם האירוע יתקיים במקום ניטרלי כמו מתחם הארחה ואפשר לבחור בכל ספק קייטרינג, מומלץ לבצע השוואת מחירים ולטעום מנות מהספקים שמציעים את התנאים הנוחים ביותר.

שנסכם?

האירוע העסקי שלכם יכול להיות הצלחה גדולה ולספק חוויה חיובית לכל האורחים. בחרו במנות הכי טעימות והשאירו מקום לקינוח. בתיאבון!